Pharmaself24 afhaalkluis – Apotheek de Eenhoorn – Naaldwijk

Apotheek de Eenhoorn

Tijdelijke wijziging openingstijden!

Vanaf 06-05-2024 t/m 30-08-2024 zijn de openingstijden als volgt:

ma t/m vr        9.00 - 17.00 uur


Bij Apotheek de Eenhoorn bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen. Daarnaast vindt u een uitgebreid aanbod aan informatie over geneesmiddelen, gezondheid en zelfzorg.

Verdilaan 1a
2671VW Naaldwijk

Tel: 0174 63 01 26
E-mail: info@apotheekdeeenhoornnaaldwijk.nl

Voor artsen, ziekenhuizen en andere zorgverleners:
Voor digitale recepten vanuit het huisartsen-systeem of ziekenhuis-systeem is ons zorgmailadres: ap009180@ccse.ezorg.nl of 500134366@lms.lifeline.nl

 

Pharmaself24 afhaalkluis

Apotheek Naaldwijk heeft een nieuwe 24 uurs service.

Door de aanschaf van de Pharmaself24 is het mogelijk om 24 uur per dag uw medicatie op te halen bij apotheek Naaldwijk aan de Stokdijkkade.

Wilt u zich aanmelden voor deze service? Vul dan hier uw gegevens in en meld u aan.

U ontvangt een SMS met een unieke code als uw bestelling klaarstaat in de afhaalautomaat.

Houd er rekening mee dat u met de aanmelding voor de afhaalautomaat patiënt wordt bij apotheek Naaldwijk. De medicatie die niet in de afhaalkluis kan (koelkast artikelen of hele grote pakketten) moet u ophalen in apotheek Naaldwijk aan de Stokdijkkade.

Nieuwsgierig hoe de afhaalautomaat er aan de andere kant uitziet? Hieronder ziet u wat foto’s van de plaatsing van de Pharmaself24 afhaalautomaat.